Produkter
Recept
PRODUKTER
Hela vårt sortiment
Tofu
Drycker
Kokos
Olja & Vinäger
Nötsmör & Pålägg
Te
Konserver & Inläggningar
Bönor, Frön & Linser
Torkad Frukt, Bär & Nötter
Ris, Gryn & Pasta
Smaksättning, Såser & Sötning
Bröd
Snacks
RECEPT
Alla recept
Frukost & Mellanmål
Lunch & Middag
Dessert & Sötsaker
HÅLLBARHET
Hållbar mat
Ansvarsfulla inköp
OM OSS
Om Kung Markatta
Genvägen till en god handling
Våra märkningar
Cookies & GDPR
Foodservice
KONTAKT
Frågor & svar
Kontakta oss
Grön mango- och kokossmoothie på tre sätt
Frukost & Mellanmål
15 min
Antal personer: 2
En syrlig och fräsch smoothie kan användas på många sätt. Häll den i ett glas, servera i en skål eller frys till smoothieglasspinnar.
Ingredienser
Instruktioner
1 mango (eller 200 g fryst mango)
1 näve (ca 30 g) babyspenat
1-2 dl Kung Markatta kokosmjölk eller kokosgrädde (endast den tjocka krämiga grädden överst i burken)
1 lime, saften
1 msk Kung Markatta Jordnötssmör
1 msk Kung Markatta Lönnsirap
2 tsk färsk riven ingefära
Topping (valfritt)
Kung Markatta Jordnötssmör
Granola
Kung Markatta Kokoschips
Häll smoothieingredienserna i en blender och mixa på högsta hastighet tills allt är slätt.
Smaka av och tillsätta med syra eller sötma vid behov.
Gör man smoothie på glas kan man hälla i lite extra vätska från kokosmjölken om man vill ha den tunnare.
För att göra smoothie
Häll i två glas.
För att göra smoothiebowl
Häll i två skålar.
Toppa med jordnötssmör, granola och kokos.
För att göra glasspinnar
Häll i glassformar, varva med några klickar jordnötssmör för att få en marmorerad effekt.
Sätt i glasspinnar och frys i minst 3 timmar.
Ingredienser
1 mango (eller 200 g fryst mango)
1 näve (ca 30 g) babyspenat
1-2 dl Kung Markatta kokosmjölk eller kokosgrädde (endast den tjocka krämiga grädden överst i burken)
1 lime, saften
1 msk Kung Markatta Jordnötssmör
1 msk Kung Markatta Lönnsirap
2 tsk färsk riven ingefära
Topping (valfritt)
Kung Markatta Jordnötssmör
Granola
Kung Markatta Kokoschips
Instruktioner
Häll smoothieingredienserna i en blender och mixa på högsta hastighet tills allt är slätt.
Smaka av och tillsätta med syra eller sötma vid behov.
Gör man smoothie på glas kan man hälla i lite extra vätska från kokosmjölken om man vill ha den tunnare.
För att göra smoothie
Häll i två glas.
För att göra smoothiebowl
Häll i två skålar.
Toppa med jordnötssmör, granola och kokos.
För att göra glasspinnar
Häll i glassformar, varva med några klickar jordnötssmör för att få en marmorerad effekt.
Sätt i glasspinnar och frys i minst 3 timmar.
Relaterade produkter
Lönnsirap
189 ml
Jordnötssmör
360 g
Liknande recept
Klassisk risgrynsgröt
Kryddig varm choklad med mandelmjölk
Grön smoothiebowl med Granola
Överskottsenergibars
Visa fler recept
Vad letar du efter?
Produkter (
)
Recept (
)
Innehåll (
)
Kategorier
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent