Produkter
Recept
PRODUKTER
Hela vårt sortiment
Tofu
Drycker
Kokos
Olja & Vinäger
Nötsmör & Pålägg
Te
Konserver & Inläggningar
Bönor, Frön & Linser
Torkad Frukt, Bär & Nötter
Ris, Gryn & Pasta
Smaksättning, Såser & Sötning
Bröd
Snacks
RECEPT
Alla recept
Frukost & Mellanmål
Lunch & Middag
Dessert & Sötsaker
HÅLLBARHET
Hållbar mat
Ansvarsfulla inköp
Kung Markatta & Bower
OM OSS
Om Kung Markatta
Genvägen till en god handling
Våra märkningar
Cookies & GDPR
Foodservice
KONTAKT
Frågor & svar
Kontakta oss
Ljuvliga veganska kokosbars
Bakning
Antal personer: 30
Underbara kokosbars som riktigt smälter i munnen. Enkla att göra och helt veganska. Baka och njut!
Ingredienser
Instruktioner
400 ml Kung Markatta kokosgrädde eller kokosmjölk
50g Kung Markatta kokossocker
25 g ekologiskt kokosfibermjöl
200 g Kung Markatta kokosflingor
250-300 g mörk vegansk choklad
2 tsk lakritspulver
20 g hackade ekologiska Gojibär (tillval)
ekologisk riven ananas
Skaka kokosmjölken, öppna den och häll över det i en skål, rör kokossocker, kokosfibermjöl och kokosflingor.
Dela massan i två och rör ner lakritspulver och hackade gojibär i den ena halvan, låt den andra vara naturell. Forma massan till små bollar.
Lägg dem i kylen i några timmar. Smält chokladen i vattenbad.
Vänd bollarna i chokladen.
Sätta dem på en bricka och strö över kokos, ananas eller annan valbar topping.
Täck med bakplåtspapper. Sätt tillbaka dem i kylskåpet och njuta av dem till fullo när de har svalnat.
Ingredienser
400 ml Kung Markatta kokosgrädde eller kokosmjölk
50g Kung Markatta kokossocker
25 g ekologiskt kokosfibermjöl
200 g Kung Markatta kokosflingor
250-300 g mörk vegansk choklad
2 tsk lakritspulver
20 g hackade ekologiska Gojibär (tillval)
ekologisk riven ananas
Instruktioner
Skaka kokosmjölken, öppna den och häll över det i en skål, rör kokossocker, kokosfibermjöl och kokosflingor.
Dela massan i två och rör ner lakritspulver och hackade gojibär i den ena halvan, låt den andra vara naturell. Forma massan till små bollar.
Lägg dem i kylen i några timmar. Smält chokladen i vattenbad.
Vänd bollarna i chokladen.
Sätta dem på en bricka och strö över kokos, ananas eller annan valbar topping.
Täck med bakplåtspapper. Sätt tillbaka dem i kylskåpet och njuta av dem till fullo när de har svalnat.
Liknande recept
Veganska lingon- & chokladpraliner
Kolabräck med vit choklad och lingonpulver
Tahinifudge
Chokladtryfflar med salt jordnötskaramell och hallon
Visa fler recept
Vad letar du efter?
Produkter (
)
Recept (
)
Innehåll (
)
Kategorier
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent