Produkter
Recept
PRODUKTER
Hela vårt sortiment
Tofu
Drycker
Kokos
Olja & Vinäger
Nötsmör & Pålägg
Te
Konserver & Inläggningar
Bönor, Frön & Linser
Torkad Frukt, Bär & Nötter
Ris, Gryn & Pasta
Smaksättning, Såser & Sötning
Bröd
Snacks
RECEPT
Alla recept
Frukost & Mellanmål
Lunch & Middag
Dessert & Sötsaker
HÅLLBARHET
Hållbar mat
Ansvarsfulla inköp
Kung Markatta & Bower
OM OSS
Om Kung Markatta
Genvägen till en god handling
Våra märkningar
Cookies & GDPR
Foodservice
KONTAKT
Frågor & svar
Kontakta oss
Kladdkaka med kokosolja och mandelmjöl
Efterrätt
30 min
Antal personer: 6
Klassisk kladdkaka men med en ny twist av kokos! Uppdaterat recept
Receptkreatör:
Fia Arosenius
Ingredienser
Instruktioner
2 ägg
1/2 dl Kung Markatta Kokosolja
2 1/2 dl Kung Markatta Rårörsocker
4 msk Kung Markatta Kakao
2 dl Kung Markatta Mandelmjöl
2 tsk vaniljsocker
1/2 tsk salt
Kladdkaka
Sätt ugnen på 175 grader.
Smält kokosoljan i en kastrull.
Blanda samman alla torra ingredienser.
Rör i ägg och kokosolja.
Häll smeten i en form med avtagbara kanter och bred ut den till ett jämnt lager.
Grädda mitt i ugnen i ca 10 minuter.
Servera gärna med vispad grädde.
Ingredienser
2 ägg
1/2 dl Kung Markatta Kokosolja
2 1/2 dl Kung Markatta Rårörsocker
4 msk Kung Markatta Kakao
2 dl Kung Markatta Mandelmjöl
2 tsk vaniljsocker
1/2 tsk salt
Instruktioner
Kladdkaka
Sätt ugnen på 175 grader.
Smält kokosoljan i en kastrull.
Blanda samman alla torra ingredienser.
Rör i ägg och kokosolja.
Häll smeten i en form med avtagbara kanter och bred ut den till ett jämnt lager.
Grädda mitt i ugnen i ca 10 minuter.
Servera gärna med vispad grädde.
Liknande recept
Lyxig vegansk kladdkaka
Kladdkaka med lakrits
Raw nougat brownie med rostade hasselnötter
Naked mudcake med choklad, hasselnöt och smörkräm
Visa fler recept
Vad letar du efter?
Produkter (
)
Recept (
)
Innehåll (
)
Kategorier
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent