Curry i tacos? Javisst! Prova Kung Markattas goda curry-mangosås nästa gång du gör tacos för en ny twist. Tillsammans med en snabbpicklad rödkål får du en färggrann och härlig middag på mindre än 20 minuter.
Receptkreatör: Ann-Louise Hulter
En flaska Kung Markatta Curry-Mangosås
2 pkt Kung Markatta Tofu naturell
½ gurka, tärnad
5 dl finstrimlad rödkål
1 msk Kung Markattas Äppelcidervinäger
¼ tsk salt
Kung Markattas Kokosolja
8 små tortillas
2 dl gräddfil (alt. ett mjölkfritt alternativ)
färsk koriander
Pressa ur så mycket vätska som du kan ur tofun genom att trycka hushållspapper mot den. Tryck så hårt att vätskan försvinner, men inte så hårt så att den smulas sönder.
Tärna tofun och blanda ihop den med hälften av såsen.
Massera ihop rödkål, äppelcidervinäger och salt i en skål.
Stek tofun i lite kokosolja. Häll i resten av såsen och stek hastigt.
Värm tortillas.
Montera dina tacos genom att fylla dem med med den snabbpickade rödkålen, tofu, gurka, gräddfil och färsk koriander.
Servera!
Ingredienser
En flaska Kung Markatta Curry-Mangosås
2 pkt Kung Markatta Tofu naturell
½ gurka, tärnad
5 dl finstrimlad rödkål
1 msk Kung Markattas Äppelcidervinäger
¼ tsk salt
Kung Markattas Kokosolja
8 små tortillas
2 dl gräddfil (alt. ett mjölkfritt alternativ)
färsk koriander
Instruktioner
Pressa ur så mycket vätska som du kan ur tofun genom att trycka hushållspapper mot den. Tryck så hårt att vätskan försvinner, men inte så hårt så att den smulas sönder.
Tärna tofun och blanda ihop den med hälften av såsen.
Massera ihop rödkål, äppelcidervinäger och salt i en skål.
Stek tofun i lite kokosolja. Häll i resten av såsen och stek hastigt.
Värm tortillas.
Montera dina tacos genom att fylla dem med med den snabbpickade rödkålen, tofu, gurka, gräddfil och färsk koriander.