Produkter
Recept
PRODUKTER
Hela vårt sortiment
Drycker
Kokos
Olja & Vinäger
Nötsmör & Pålägg
Te
Konserver & Inläggningar
Bönor, Frön & Linser
Torkad Frukt, Bär & Nötter
Ris, Gryn & Pasta
Smaksättning, Såser & Sötning
Bröd
Snacks
Tomat
RECEPT
Alla recept
Frukost & Mellanmål
Lunch & Middag
Dessert & Sötsaker
HÅLLBARHET
Hållbar mat
Ansvarsfulla inköp
OM OSS
Om Kung Markatta
Genvägen till en god handling
Våra märkningar
Cookies & GDPR
Foodservice
KONTAKT
Frågor & svar
Kontakta oss
Bengaliska bönor med tofu
Lunch
30 min
Antal personer: 4
Lättlagad, fräsch vegansk lunch
Ingredienser
Instruktioner
1 gul lök
2 msk Kung Markatta olivolja
1/2 burk Kung Markatta kikärter
1 pkt (á 270g) tofu
2 tsk curry
Flingsalt
Strimla löken och stek den i olivolja på medelvärme.
Häll av vätskan från kikärterna och lägg dem i stekpannan.
Tärna tofun och lägg i tärningarna i stekpannan.
Strö över curryn och flingsalt.
Stek tills tofun är varm.
Servera med rött eller svart ris.
Gott att servera med mangochutney eller växtbaserad yoghurt.
Ingredienser
1 gul lök
2 msk Kung Markatta olivolja
1/2 burk Kung Markatta kikärter
1 pkt (á 270g) tofu
2 tsk curry
Flingsalt
Instruktioner
Strimla löken och stek den i olivolja på medelvärme.
Häll av vätskan från kikärterna och lägg dem i stekpannan.
Tärna tofun och lägg i tärningarna i stekpannan.
Strö över curryn och flingsalt.
Stek tills tofun är varm.
Servera med rött eller svart ris.
Gott att servera med mangochutney eller växtbaserad yoghurt.
Liknande recept
Teriyaki poké bowl med tofu och avokado
Tofu Dan Dan nudlar
Inlagd tofu med ingefära & lime
Tofu & Grönsaksspett
Visa fler recept
Vad letar du efter?
Produkter (
)
Recept (
)
Innehåll (
)
Kategorier
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent