Produkter
Recept
PRODUKTER
Hela vårt sortiment
Tofu
Drycker
Kokos
Olja & Vinäger
Nötsmör & Pålägg
Te
Konserver & Inläggningar
Bönor, Frön & Linser
Torkad Frukt, Bär & Nötter
Ris, Gryn & Pasta
Smaksättning, Såser & Sötning
Bröd
Snacks
RECEPT
Alla recept
Frukost & Mellanmål
Lunch & Middag
Dessert & Sötsaker
HÅLLBARHET
Hållbar mat
Ansvarsfulla inköp
Kung Markatta & Bower
OM OSS
Om Kung Markatta
Genvägen till en god handling
Våra märkningar
Cookies & GDPR
Foodservice
KONTAKT
Frågor & svar
Kontakta oss
Tofu Dan Dan nudlar
Huvudrätt
30 min
Antal personer: 4
Krispig Kung Markatta tofu och krämiga nudlar - Vår variant av Sichuan-rätten Dan Dan Nudlar
Ingredienser
Instruktioner
Krispig tofu
1 pkt fast Kung Markatta naturell Tofu
½ dl Kung Markatta neutral olja
Dressing
2 msk Kung Markatta jordnötssmör
2 msk Kung Markatta tahini
1 ½ msk Kung Markatta äppelcidervinäger
2 msk sweet chili sauce
½ dl vatten
1 vitlöksklyfta, finhackad
Nudlar
1 pkt Kung Markatta fullkornsnudlar
150 g pak soy
2 salladslökar
2 msk Kung Markatta sesamfrön
1 dl jordnötter, hackade
1 kruka koriander
Lägg tofun på ett hushållspapper och pressa ur vätskan. Smula ner tofun och stek på medelvärme i oljan tills tofun blir krispig.
Rör ihop alla ingredienserna till dressingen i en skål.
Koka nudlarna enligt förpackningen. Häll av vattnet.
Dela pak soyen på mitten och ånga den ett par minuter. Strimla salladslöken.
Blanda nudlarna med dressingen. Lägg nudlarna i skålar och lägg på pak soy. Strö över salladslöken, sesamfrön, jordnötter och koriander.
Ingredienser
Krispig tofu
1 pkt fast Kung Markatta naturell Tofu
½ dl Kung Markatta neutral olja
Dressing
2 msk Kung Markatta jordnötssmör
2 msk Kung Markatta tahini
1 ½ msk Kung Markatta äppelcidervinäger
2 msk sweet chili sauce
½ dl vatten
1 vitlöksklyfta, finhackad
Nudlar
1 pkt Kung Markatta fullkornsnudlar
150 g pak soy
2 salladslökar
2 msk Kung Markatta sesamfrön
1 dl jordnötter, hackade
1 kruka koriander
Instruktioner
Lägg tofun på ett hushållspapper och pressa ur vätskan. Smula ner tofun och stek på medelvärme i oljan tills tofun blir krispig.
Rör ihop alla ingredienserna till dressingen i en skål.
Koka nudlarna enligt förpackningen. Häll av vattnet.
Dela pak soyen på mitten och ånga den ett par minuter. Strimla salladslöken.
Blanda nudlarna med dressingen. Lägg nudlarna i skålar och lägg på pak soy. Strö över salladslöken, sesamfrön, jordnötter och koriander.
Relaterade produkter
Naturell Tofu
270 g
Liknande recept
Curry & mangotacos med tofu
Tofupoké bowl
Varm tomatsoppa med citronstekt tofu och vegansk aioli
Sesampanerad tofu med matig sallad
Visa fler recept
Vad letar du efter?
Produkter (
)
Recept (
)
Innehåll (
)
Kategorier
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent