Produkter
Recept
PRODUKTER
Hela vårt sortiment
Tofu
Drycker
Kokos
Olja & Vinäger
Nötsmör & Pålägg
Te
Konserver & Inläggningar
Bönor, Frön & Linser
Torkad Frukt, Bär & Nötter
Ris, Gryn & Pasta
Smaksättning, Såser & Sötning
Bröd
Snacks
RECEPT
Alla recept
Frukost & Mellanmål
Lunch & Middag
Dessert & Sötsaker
HÅLLBARHET
Hållbar mat
Ansvarsfulla inköp
Kung Markatta & Bower
OM OSS
Om Kung Markatta
Genvägen till en god handling
Våra märkningar
Cookies & GDPR
Foodservice
KONTAKT
Frågor & svar
Kontakta oss
Fetaostfyllda dadlar
Huvudrätt
15 min
Antal personer:
Söta dadlar möter salt fetaost, fräsch mynta och syrliga granatäppelkärnor i den här briljant enkla bjudrätten som passar på alla vinterns fester.
Ingredienser
Instruktioner
1 påse torkade dadlar, utan kärnor
1 x 150 g paket fetaost
1 stor näve färsk mynta
1 st granatäpple, kärnorna
Rör ihop smulad fetaost (eller tofu + 2 msk citronjuice + 1 nypa salt) med finhackad mynta och 1 tsk fänkålsfrön.
Dela granatäpplet och plocka ut kärnorna.
Fyll varje dadel med fetaostblandingen och 2-3 granatäppelkärnor.
Sätt på ett serveringsfat.
Kan förvaras i kylen i upp till 24 timmar.
Ingredienser
1 påse torkade dadlar, utan kärnor
1 x 150 g paket fetaost
1 stor näve färsk mynta
1 st granatäpple, kärnorna
Instruktioner
Rör ihop smulad fetaost (eller tofu + 2 msk citronjuice + 1 nypa salt) med finhackad mynta och 1 tsk fänkålsfrön.
Dela granatäpplet och plocka ut kärnorna.
Fyll varje dadel med fetaostblandingen och 2-3 granatäppelkärnor.
Sätt på ett serveringsfat.
Kan förvaras i kylen i upp till 24 timmar.
Relaterade produkter
Dadlar
250 g
Liknande recept
Vegogrillbricka
Krispig mandeltofu med picklade grönsaker och svart ris
Grön curry med krispiga grönsaker, tofu och sötpotatis
Tofu i sötsur sås med glasnudlar och krispiga grönsaker
Visa fler recept
Vad letar du efter?
Produkter (
)
Recept (
)
Innehåll (
)
Kategorier
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent